Daklekkage

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Elke keer met emmers aan de haal moeten en vochtplekken op uw muren of plafond krijgen wil niemand. Gelukkig is Groenhart dakwerken gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages. Of het nou gaat om schuinen daken met dakpannen, of om platte daken met een bitumendakbedekking, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over de kennis en vaardigheden.

Spoedreparatie daklekkage

Mocht er veel haast zijn bij een daklekkage, dan snappen wij dat u dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dat is ook verstanding wat een langdurige lekkage kan meer schade met zich meebrengen. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar! Dus mocht u tijdens een storm of heftige regenbui opeens een flinke lekkage vinden, twijfel niet.

Bel ons direct op 06 107 233 93

Afspraak maken om uw daklekkage te herstellen?

Bel direct, ook bij stormschade!

06 107 233 93

Wij zijn elke dag bereikbaar

 

Daklekkage repareren? Schakel een vakspecialist in

Een daklekkage kan ontstaan door stormschade of materiaal veroudering. Hiervoor is altijd een passende oplossing te vinden. Eerst voeren onze dakdekkers een grondige inspectie uit om de
daklekkage te lokaliseren. We kijken binnen in huis waar de lekkage zich bevindt.

Daarna wordt het dak grondig gecontroleerd zodat we in één keer het hele probleem kunnen aanpakken. Aan de hand van deze (gratis) dakinspectie brengen wij advies op maat uit. Na met U in overleg te zijn gegaan, bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u nooit met onverwachte kosten of andere nare verassingen te staan.

Meestal kan een daklekkage binnen een paar uur verholpen zijn. Groenhart Dakwerken werkt door heel nederland op platte, hellende en schuinen daken. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. We geloven in een transparante en vakkundige aanpak op maat. Zo kunnen wij elk probleem oplossen en kunt u met een gerust gevoel wonen.

Henk Broeders

"Ik ben erg positief over dit dakdekkersbedrijf. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Je merkt direct dat het echte vakmannen zijn met veel kennis! Service was top!"

(7,8)
4.5/5

Sarah van Vliet

"Persoonlijke benadering. Goed advies, vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Alles volgens afspraak uitgevoerd"

(8,2)
4.5/5