Onze diensten

Groenhart dakwerken kan helpen met alle problemen die bij u dak zijn veroorzaakt. Hieronder vind u een greep uit onze diensten die wij aanbieden. U kunt per dienst een meer gedetailleerde omschrijving vinden.

Indien u alle mogelijkheden wilt weten of gewoon nieuwsgierig bent wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Daklekkage

Een daklekkage kent diverse oorzaken, zoals schade aan het dak, maar ook veroudert materiaal kan een lek aan uw dak veroorzaken.

Dakpannen vernieuwen

Dakpannen hebben te maken met invloeden van buitenaf. Als buitenste beschermlaag van het dak, heeft de dakpan veel te voorduren.

Dakisolatie

Wilt u uw huis verduurzamen, of gewoon de energierekening omlaag krijgen? Dakisolatie is dan een goede oplossing.

Dak reparatie

Uw dak wordt beïnvloed door diverse weersomstandigheden. Daarmee kunnen verschillende problemen gepaard gaan.

Dak vervangen

Is uw dak niet meer in goede staat? Ondervindt u geregeld problemen aan uw dak, zoals lekkages of losliggende dakpannen?

Stormschade herstellen

Niets is zo vervelend als schade aan uw dak door een heftige storm. Het weer verandert en in Nederland worden de stormen heviger.

Vogelwering plaatsen

Vogels zoeken een droge en warme plek om te nestelen. Uw dak is precies zo’n plek. Hierdoor raakt uw dakbeschot beschadigd.

Bitumen dakbedekking

Bitumen wordt gebruikt voor platte en licht-hellende daken. Heeft u een dakkapel? Waarschijnlijk is hier bitumen voor gebruikt.

Sedum dak (groen dak)

Door uw dak te vergroenen, dit noemen wij een sedum dak, bent u goed voor het mileu en bespaart u op uw energierekening!

Nokvorsten repareren en vervangen

De nok is de bovenste pan op uw schuine dak en ligt horizontaal. Deze verbinding tussen de twee dakzijden wordt de nokvorst genoemd.

× Chat direct!