Schoorsteen renovatie of reparatie

Een schoorsteen wordt blootgesteld aan veel verschillende invloeden van buitenaf. Wind, regen, vorst en natuurlijk de zon, de schoorsteen moet het jaar in jaar uit maar zien te verdragen. Daarom is het aan te raden om uw schoorsteen regelmatig door specialisten te laten beoordelen. Met een gratis dak inspectie van Groenhart Dakwerken weet u of uw schoorsteen in een goede staat verkeerd. Indien nodig kunnen wij een reparatie of renovatie. Gelukkig is het vaak niet nodig om de schoorsteen helemaal opnieuw te laten opbouwen.

Meestal is er alleen wat onderhoudt nodig, denk aan het opnieuw aanbrengen van lood of het opnieuw invoegen van de schoorsteen. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd zal de schoorsteen vrijwel altijd opnieuw worden geïmpregneerd met een waterafstotend middel. Dit zorgt ervoor dat hij langer in goede staat blijft en beter is opgewassen tegen weersomstandigheden, ook ziet hij er weer helemaal netjes uit.

Lekkage schoorsteen?

Vermoed u dat u een lekkage heeft bij uw schoorsteen? Geen zorgen wij kunnen dit snel voor u oplossen. Een lekkage kan ontstaan door veroudert loodwerk waardoor de aansluiting tussen de schoorsteen en de dakpannen niet meer waterdicht is. Ook kan de bovenplaat van de schoorsteen een lekkage veroorzaken als deze door poreusheid te veel vocht doorlaat. Af en toe komt het ook voor dat er scheuren zitten in de bakstenen waardoor het water via de voeg naar binnen kan lopen.

Schoorsteen reparatie of inspectie?

Wilt u een afspraak maken voor een gratis schoorsteeninspectie? Of heeft u een schoorsteen reparatie of renovatie nodig? Laat een van onze specialisten langskomen voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Wij staan bekend bij onze klanten als transparant en vakkundig met een eerlijke prijs.

Bel gerust, we zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en staan graag voor u klaar.


Bel direct: 06 107 233 93

Henk Broeders

"Ik ben erg positief over dit dakdekkersbedrijf. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Je merkt direct dat het echte vakmannen zijn met veel kennis! Service was top!"

(7,8)
4.5/5

Sarah van Vliet

"Persoonlijke benadering. Goed advies, vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Alles volgens afspraak uitgevoerd"

(8,2)
4.5/5
× Chat direct!